Hvad er Hot dette efterår – Pop Kultur og Halloween Kostumer

Halloween kostumer er fancy outfits slidt omkring Halloween. Det falder den 31. oktober hvert år. En hvid Alice i Eventyrland kjole er et eksempel på en Halloween kostume. Den har røde strømpebukser, en talje cincher og er lavet af hvidt stof. Du kan se Alice i Eventyrland tema i kostumer som disse, og også i Alice i Eventyrland tema forlystelser. Hvis du undrer dig over, hvorfor denne Halloween tema …

Selv om dette kunne have været flere år før, den skotske 15 85 var den første til at inspirere sjove Halloween kostumer. Mange mennesker tror, at oprindelsen af de sjove Halloween kostumer kan spores tilbage på King Jack’s historie. Denne legende siger, at Jack klædt ud som en kvinde (kendt som en tøs) til at deltage i dronning Elizabeths bryllup. Legenden siger, at Jack blev flov over sit kostume og forsøgte at dække det op ved at klæde sig ud som en tøs. Ifølge legenden var Jack så flov over sit kostume, at han forsøgte at skjule det ved at klæde sig som kvinde.

Mens kostumer til Halloween ikke er forpligtet til at være dyrt eller ekstravagant, skal de være passende for den alder. En grundskole ville ikke tillade dig at bære en gorilla kostume, eller en junior high school løve jakkesæt. Du kan også bruge fancy kostumer såsom fe prinsesse kostumer eller superhelt kostumer med hele familien. Der er mange Halloween kostumer, der kan bruges af børn på Halloween parter.

Børn kan vælge mellem mange Halloween kostumer som fx oktoberfest kostume. De har mulighed for en simpel fe prinsesse, komplet med fjer boa og tryllestav, eller en Superman kostume. Du kan også vælge mellem brandmand kostumer, edderkop kostumer, pirat kostumer og mange andre muligheder. Der er mange voksne Halloween kostumer. Ikke alene er der kostumer til kvinder, men der er også kostumer, der kan bruges til mænd.

Planlægning af en Halloween tema vil gøre Halloween festlighederne mere mindeværdig. Folk elsker julemandsfester, hvor alle bringer en indpakket gave. Nogle foretrækker en græskar fest, der indebærer udskæring græskar og bagning græskar cookies. Du kan spise middag i din lejlighed eller i et lille hjem.

Dine børns sikkerhed er det eneste, du bør være bekymret for, når du planlægger din Halloween fest. Dette vil ikke være et problem, hvis dine børn er velinformerede. Der er forældre, der ikke kender deres børn godt og aldrig tjekke for at se, om nogen af de kostumer er sikre. Endnu værre, kan deres børn sat på en af deres kostume kostumer, og det vil være synligt for alle, der besøger. Du bør altid inspicere deres outfits og sørg for at de ikke bære nogen upassende eller tvivlsomme dem. Pop kultur har kanten, når det kommer picking Halloween kostumer.