Realkreditlån-forståelse FICO score

Ansøge om et realkreditlån og du vil snart blive fortrolig med FICO score. Her er en primer på den berygtede FICO score proces.
FICO score er blot en matematisk repræsentation af din kredit record. Kredit poster er simpelthen en optagelse af din gæld og aktiver. Kreditkort saldi, for eksempel, er en gæld, der vises på dit kredit record, som gør forsinkede betalinger, dækningsløse checks og så videre. Kredit, er naturligvis en enorm overvejelse i realkredit lånet processen.
En “credit score” er en figur, der repræsenterer en samlet vurdering af, hvordan du håndterer kredit og risikoniveauet forbundet med at give dig mere kredit, nemlig et realkreditlån lån. Lån underwriter vil gennemgå din kredit rapport for emner såsom betaling historie på fordringer, gæld saldi og typer af kredit du allerede har. Et resumé af disse oplysninger er repræsenteret ved en figur kendt som du “FICO score.”
FICO
Du kan blive overrasket over at erfare, at “FICO” ikke står for nogen kredit-relaterede termer. I stedet, det står for Fair, Isaac og selskab. Denne virksomhed har udviklet den matematiske formel, der producerer de meget elsket eller hadet FICO score. FICO score tildeles du bestemmer om du elsker eller hader formlen.
FICO score kommer i en vifte af tre cifre. Den laveste FICO score du kan få er 350. Den højeste FICO score er 850, en score som bankfolk vil bøje på dine fødder. Jo højere din score, jo bedre din kredit situation og den mere sandsynligt en bank er at give dig med et realkreditlån.
De fleste mennesker har ikke perfekt kredit. Til dette formål finder vi de fleste mennesker har FICO score spænder fra de lavt 600s til den høje 700s. Pant ansøgninger er typisk ikke afvises på grund af et par sene betalinger.
Hvis du overvejer at købe et hus, bør du altid forsøge at prækvalificere til et realkreditlån. Få en læsning af din FICO score bør være et af de første skridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.