Stigende penge ved at erobre personlige frygt og grådighed

En af de første erfaringer, der “Rich Dad, Poor Dad” lærer handler om forståelse og styring af frygt og grådighed. Mange mennesker går til arbejde og arbejde hårdt ikke at lære mere og vokse, men af frygt for at de ikke har penge nok til at betale deres regninger. Så tidligt i deres liv danner de mønster af:

Kom op

Gå på arbejde

Betale deres regninger

Kom op

Gå på arbejde

Betale deres regninger

Lyder det bekendt?

Så når de får flere penge i stedet bruger det til at købe aktiver, der vil øge deres fremtidige indkomst, de bruger det til luksusforbrug (som Rich Dad kalder “dimser”)…

Tingene bliver værre, når de begynder at låne penge til at købe flere dimser eller bare at overleve. Når de får den nye kreditkort eller det nye lån, ukontrolleret ønske sætter ind og de begynder at købe mere, end de burde. De bliver meget gode til at akkumulere doodads og gæld i stedet for kontant producerer aktiver. Så når regningerne kommer, frygt sætter ind, og de føler behov for at gå på arbejde – ikke fordi de nyder hvad de gør eller til at øge deres viden, men fordi de er bange for ikke at have penge nok. Det er rotteræset. Bor (hvis du ønsker at kalde det det) fra lønseddel til lønseddel.

Så hvis du ønsker at få kontrol over og øge din rigdom, er den første ting du skal gøre at få kontrol over din frygt og dine grådighed. Det kan kun ske ved at tage tilbage kontrol over din indre repræsentationer: de ting, du ser, høre, føle, smage, og lugte i dit sind. Det er noget kun du kan gøre. Men hvis du er ligesom mig, du har brug for værktøjer til at hjælpe dig med at ændre din tanke vaner. Thats hvor bekræftelser, positiv lydprogrammer, bøger og seminarer spiller en meget vigtig rolle. Bare tjene en masse penge vil ikke hjælpe dig med at håndtere følelserne af frygt og grådighed. Du kan kun styre dine følelser ved at mestre dit sind.

Stop med at lytte til hvad andre foreslår/fortæller dig at (lide selskaber gennem deres reklamer). Vælg din egen tanke vaner. Nedenfor er nogle ekstra bekræftelser baseret på min fortsatte undersøgelse af Rich Dad, Poor Dad. Men intet forhindrer dig i at oprette din egen. Hvis du har brug for hjælp til at oprette din egen magt bekræftelser, kan du studere de andre artikler i denne hjemmeside. Når du lære nogle få enkle regler, er det ekstremt let. Anvendes korrekt, vil Power bekræftelser forbedre din tanke vaner. Og når du forbedre din tanke vaner, dine hele verden vil forbedre.

Her er nogle nye bekræftelser:

Da jeg arbejder på at lære, opdage jeg nye muligheder for at øge og formere sig min rigdom hverdag.

1) Jeg arbejder for at lære, og min øget viden ganger min rigdom.

2) fordi jeg arbejder for at lære, jeg ser og udnytte nye muligheder, som andre overser.

3) ved hjælp af mine tanker, jeg skaber nye muligheder for mig hverdags.

4) Jeg er nu mester i mine følelser og mine penge.

5) Jeg er nu modig og intelligent. Jeg øger mine penge ved dristigt at tage intelligent risici og styre mine udgifter.

6) når fremragende muligheder præsentere sig selv, gribe jeg dem hurtigt og beslutsomt.

7) jeg rette min omstændigheder ved at korrigere min tænkning. Jeg tager ansvar for omstændighederne i mit liv.

8) Jeg er nu brænder for at studere rigdom og overflod.

9) jeg arbejde til at bidrage og skabe nye muligheder for mig selv og andre mennesker.

10) jeg acceptere sandheden om mine følelser, og i kraft af mit sind, jeg bruger mine følelser til at skabe positive og varige forandringer.

11) ved at mestre mine følelser, er jeg nu en mester af strømmen af penge i mit liv.

12) Jeg bruger lære livet i min situation.

13) min omstændigheder bliver bedre hele tiden.

14) jeg finde nye måder at skabe penge, der ikke kræver min tilstedeværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.