Er du dækket med en standard homeowner’s forsikring?

Med en standard homeowner’s forsikring i din hånd omfatter det fire vigtige former for dækning. De omfatter: dækning for opførelsen af dit hjem, dækning for dine private ejendele, erstatningsansvar sikkerhed, ekstra leve omkostninger i anledning du for tiden bliver ude af stand til at leve i dit hjem på grund af en brand eller andre forsikrede katastrofe.
1. opførelsen af dit hus
Denne del af din politik betaler hen til lave eller genopbygge dit hjem, hvis det er beskadiget eller ødelagt af brand, orkan, hagl, lynnedslag eller andre katastrofe opført i deres politik. Det vil ikke kompensere for skader ved en oversvømmelse, jordskælv eller rutinemæssig slid og ælde. Når du køber dækning for opførelsen af dit hjem, er det vigtigt at købe nok til at genopbygge dit hjem.
De fleste standard politikker også omfatte strukturer, der er adskilt fra dit hjem som en garage, værktøj skur eller veranda. Generelt er er disse strukturer dækket for omkring 10% af samlet forsikring du har på opførelsen af dit hus. Hvis du har brug for yderligere dækning, tal til din forsikringsagent om at købe ekstra forsikring.
2. dine private ejendele
Dine møbler, tøj, sportsudstyr og andre private ting er dækket, hvis de er stjålet eller ødelagt af brand, orkan eller andre forsikrede katastrofe. De fleste virksomheder tilbyder dækning for 50-70% af samlet forsikring du har på opførelsen af dit hus. Så hvis du har $100.000 værd af forsikring på opførelsen af dit hus, ville du have mellem $50,000 til $70.000 værd dækning af dine ejendele. Den mest fremragende måde at afgøre, om dette er nok dækning er at udføre en indbofortegnelse.
Dette element i din politik omfatter uden for fast forretningssted dækning. Det betyder, at dine ting er dækket overalt i verden, undtagen hvis du har besluttet mod uden for fast forretningssted dækning. Nogle virksomheder begrænser størrelsen til 10% af samlet forsikring du har til dine ejendele. Du har op til $500 dækning for ulovlig brug af dit kreditkort.
Kostbare genstande som smykker, pelse og sølvtøj er omfattet, men der er mere ofte end ikke dollar grænser, hvis de er stjålet. Generelt, er du dækket for mellem $1.000 til $2.000 for alle dine smykker og pelse. Til at forsikre disse elementer til deres fulde værd, Køb en individuel egenskab påtegning og omfatter vare for dens anslåede pris. Dækningen omfatter “utilsigtet forsvinden,” betyder dækning, hvis du blot mister denne vare. Og der er ingen selvrisiko.
3. ansvar sikkerhed
Ansvar dækker dig mod retssager for fysisk skade eller aktiver skader, du eller familiemedlemmer påføre andre mennesker. Desuden kan det betale for skader forvoldt af dit kæledyr. Så hvis din søn, datter eller hund utilsigtet ruins din nabo dyre tæppe, er du dækket. Men hvis de nedrive dit tæppe, er du ikke dækket.
Passivdelen af din politik betaler for lige så omkostningerne til at forsvare dig i retten og enhver domstol awards, op til grænsen for deres politik. Du er også omfattet ikke bare i dit hus, men uanset hvor i verden du er.
Erstatningsgrænserne starter normalt ved omkring $100.000. Men eksperter går ind for at du køber mindst $300.000 værd af sikkerhed. Nogle mennesker føler sig mere sikker med endnu mere dækning. Du kan købe en paraply eller overskydende ansvar politik, de giver bredere dækning; herunder krav mod dig for injurier og bagvaskelse, samt højere erstatningsgrænser. I almindelighed, koste paraply politikker omkring $200 til $350 til $1 million ekstra ansvar beskyttelse.
Din politik giver desuden uden culpa sundhed dækning. I tilfælde af, at en ven eller nabo er såret i dit hjem, kan han eller hun blot sende, medicinske regninger til dit forsikringsselskab. På denne måde er udgifter kompenseret uden ansvar erstatningskrav er indgivet mod dig. Generelt kan du få $1.000 til $5.000 værd af denne dækning. Det ikke, på den anden side kan betale de medicinske regninger for din familie eller dine kæledyr.
4. yderligere leveomkostninger
Dette betaler de ekstra leveomkostninger hjemmefra, hvis du ikke bor der på grund af skader fra en brand, storm eller andre forsikrede katastrofe. Det dækker hotelregninger, måltider på restaurant og andre levende omkostninger, mens dit hjem er ved at blive genopbygget. Dækning for ekstra leveomkostninger er forskellig fra selskab til selskab. Mange politikker tilbyde dækning for omkring 20% af forsikring på dit hjem. Du kan tilføje til denne dækning, men en ekstra præmie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.